Arriba Kosmopolis 2011


els propers 24, 25 i 26 de Març se celebrarà al CCCB de Barcelona una nova edició del Kosmòpolis, la "Festa de la literatura amplificada" segons diu el programa. El Primavera Sound de la literatura, vaja. Durant tres dies, a l'espai del Raval barceloní se succeïran conferències, actes amb escriptors, documentals, taules rodones, recitals poètics, happenings, exposicions, instal.lacions, mapes literaris de Barcelona... i una història anomentada Bookcamp ideada per fomentar la participació i interactuació del públic, segons sembla.

El "cartell" d'escriptors convidats és per a tots els gustos: Desde els grans caps de cartell internacionals - Alessandro Baricco, Ian McEwan, Claudio Magris, Janne Teller; figures locals - Jordi Puntí, Enrique Vila-Matas, Jorge Wagensberg, Joan Margarit, Flàvia Company; o grans de l'escena literària espanyola - Manuel Vicent, Agustin Fernandez-Mallo, Miguel Brieva...

El catàleg de documentals, l'anomenat Canal Alfa, té bona pinta també. (Philip K Dick, Patti Smith, LeClézio...) I l'exposició monogràfica d'enguany està dedicada a l'escriptor polonès de ciència-ficció Stanislaw Lem.

Per accedir a la web oficial de l'esdeveniment, feu clic aquí: K2o11

Comentarios

Entradas populares de este blog

SANT JORDI 2023. UNES QUANTES RECOMANACIONS BEN VARIADES

EL ÚLTIMO WEYNFELDT, Martin Suter

EL CUERPO HUMANO, Paolo Giordano