Paul Auster a Barcelona


El proper dia 13 de desembre, i dins els actes del Festival Kosmópolis, Paul Auster presentarà el seu nou llibre, Sunset park al hall del CCCB. Aquesta serà la primera xerrada d'Auster en dos anys a Barcelona, des de que va venir al Saló de Cent coincidint amb la publicació de Man in the dark. En realitat es tracta d'una jornada especial ja que el Kosmópolis se celebrarà al 2011, pero suposo que hauran aprofitat. L'acte començarà a les 19:30, així que suposo que s'haurà d'estar molt abans, i serà presentat pel crític Antonio Lozano, del qual no en tinc el gust.

En quant al llibre en qüestió, en porto llegides les primeres 50 pàgines. Es cert que no t'enganxa com altres llibres d'Auster a aquestes alçades, pero no esta malament. Seguirem informant.

Per cert, Anagrama ha publicat ja la traducció al castellà, amb el preu de 18,50€. Curiós, a mi la versió original en anglès em va costar 13 €. Algú em podria explicar el per què d'aquesta diferència?

Comentarios

  1. Porque hay que pagar a los traductores, hombre, que tienen que comer. Mira que se han pasado 5 años con textos, ahora traduciendo para aquí, después traduciendo para allá... :-P

    ResponderEliminar
  2. Será eso... traductores cobrando tanto o más que los autores. Pero bien, eh! Sólo faltaría que se me echara encima el honroso y tenaz Gremio de Traductores...

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

SANT JORDI 2023. UNES QUANTES RECOMANACIONS BEN VARIADES

EL ÚLTIMO WEYNFELDT, Martin Suter

EL CUERPO HUMANO, Paolo Giordano