la BCNegra ja és aquí!


El mes de febrer és fred, avorrit, llarg, fosc i sense alicients. L'hivern que sembla que no s'acaba i nosaltres sense un duro a la butxaca perque la "cuesta de enero" s'ha allargat més del compte. Per això, l'arribada de la BCNegra, que aquest any compleix la seva setena edició en molt bona forma, trenca aquesta monotonia ciutadana.

Pels qui no estiguin familiaritzats amb el tema, explicar que la BCNegra consisteix en una sèrie de col.loquis, taules rodones o conferències al voltant, evidentment, de la tenàtica de la literatura negra, criminal o d'intriga i que són repartits a diversos punts de la ciutat. Venen convidats relacionats anb el tema, tant nacionals com de fora i s'otorga el premi anual Carvalho que enguany recau en el grec Petros Markaris (No en tinc gaire opinió, només n'he llegit un i no em va fer gaire el pes; serà bona oportunitat per tornar-hi, a veure que tal)

En quant a la llista de participants, alguns noms que em semblen interessants: Diego Ameixeiras, Lorenzo Silva, Andreu Martín, Anne Perry, Roslund & Hellstrom, Karin Slaughter, Luis Sepúlveda....

Que la cosa fa pinta de força imprescindible, vaja!

Us deixo aqui l'enllaç de la web oficial amb el programa: BCNEGRA

Comentarios

Entradas populares de este blog

EL ÚLTIMO WEYNFELDT, Martin Suter

SANT JORDI 2024. RECOMANACIONS PER A TOTHOM I TOTS ELS (BONS) GUSTOS.

SANT JORDI 2023. UNES QUANTES RECOMANACIONS BEN VARIADES